UNØDVENDIG TAP I TRENINGSKAMP

| 28. februar 2016

Møller - red

Borgar – Tistedalen 2-3 (1-1). Lørdag var det klart for en ny treningskamp, og denne gangen ventet årets divisjonskollega Tistedalen. Borgar tok raskt grepet om kampen, og Jasmin brenner to 100 % prosent sjanser før ti minutter spilt. Bakover virker det litt shaky, og direkteballer i vårt eget bakrom ble ikke håndtert spesielt bra. Uansett var det unødvendig at motstanderen tok ledelsen etter 20 minutter da Berat tuppet en corner i eget nett. Lirim kipper lekkert inn 1-1 før hvilen, og til tross for et spillemessig overtak i Borgars favør så sto det 1-1 til sidebytte.

I andre omgang blir overtaket mer markant, og Borgar dominerer både banespill og sjanseproduksjon. Effektiviteten var imidlertid håpløs, og det var kun Jonassen som fikk nettkjenning da han satt en retur i kassa. Møller sto bak skuddet som førte til returen, og virket overraskende pigg etter et flere måneder uten trening. Slike kamper bør definitivt vinnes, men på overtid er det i stedet Tistedalen som kontrer inn 3-2, og tar med seg seieren. Betryggende var det uansett å se at Borgar var sterkere enn motstanderen i det meste, men foran begge mål er det en jobb å gjøre før seriestart.

Laget:Jan Berge – Kåre Olseng, Berat Jusufi, Niwar Alatroshi (Jeton (prøvespiller) i 45), Ole Haus (Fitim Bunjaku i 45) – Jonas Bøchmann (Morten Møller i 45), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic.

Les Tistedalen sin referat her: http://fotball.ttif.no/blog/post/76936/a-laget-med-ny-seier-i-treningskamp?ispage=true

NB: I helgen har fotballtinget avgjort at det blir en ny divisjonsomlegging, hvor man allerede inneværende sesong må kvalifisere seg til nye divisjoner. Det som gjelder i 4.divisjon er å plassere seg blant de 5 beste lagene, som vil gi plass i den nye 3.divisjon i 2017.

PS: Alle som skal delta på treningsleiren i Vilnius kan sjekke ut følgende hotell: http://www.artis.centrumhotels.com/

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.