EN MÅNED IGJEN

| 16. februar 2016

Seier - red

Vinteren går sin gang, men man begynner å se lyset i tunnelen. Første kamp som betyr noe i årets sesong spilles allerede 16.mars, da Sarpsborg FK tar i mot Borgar til NM-kval på Kurland. A-laget trener jevnt og trutt, og rapportene forteller at den harde kjerne trener bra. Utfordringen er som kjent at troppen inneholder litt for få navn, men i løpet av den siste måneden har et par mann meldt seg klare, og det ser noe lysere ut en tidligere i vinter. Det mest prekære er kanskje keeperplassen, der Jan Berge fortsatt er alene om å traktere hanskene. Heldigvis stepper altmuligmann Andre M inn med bravur på treningene.

Siden forrige oppdatering har det blitt spilt to kamper. A-laget røk 3-0 mot Sparta i en jevn kamp for drøye to uker siden, mens rekruttlaget imponerende nok klarte å slå Torp 3-2 forrige helg, da med et par forsterkninger fra A-laget.

Fra 1. – 3. april skal A-laget dra på avgårde på treningsleir, og dette året venter en eksotisk destinasjon. Turen går til Vilnius i Litauen, så det blir en opplevelse for alle involverte. Under oppholdet skal det også spilles en kamp mot lokal motstand. Seriestart er fredag 8.april mot Borgen på Sandbakken.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.