MÅLRIKT MOT BORGEN

| 25. januar 2016

7.divspiller

Borgar – Borgen 5-4 (3-2) Borgar spilte vinterens første treningskamp, i Østfoldhallen,  søndag kveld. Spillertroppen er for øyeblikket syltynn, og med to/tre fravær så var 12 mann klare for årets første test. Nye spillere er med andre ord sterkt ønsket! Borgen har ambisjoner, og var en fin motstander for våre gutter.

Det  hele åpner ganske så jevnspilt, men etter kvarteret singler det i nettmaskene. Unge Jonas Bøckmann er først på en stuss i bakrom, og setter sikkert 1-0 alene med keeper. Noen minutter senere står det 2-0, og det var en flott scoring. Fine kombinasjoner etter en kort corner kuliminerer med at Jasmin bøyer ballen i den lengste vinkelen fra noe skrått hold. Midtveis reduserer Borgen, etter ballmist på egen halvdel, og et påfølgende skudd fra langt hold som gikk i kassa. Noe senere står det 2-2 etter dårlig arbeid i egen boks. Borgar skulle imidlertid igjen ta ledelsen, og det var en flott kontring vi fikk se. Ilir bruker venstrekanten som autostrada, og sammen med Jasmin og Lirim står han for forarbeidet da Andreas setter ballen bak en utspilt Borgen-keeper. En fartsfyllt og åpen omgang, og i de siste 45 skulle det også skje mye.

Borgar kjører den første halvdelen av andre omgang, og både Jasmin, Andreas og Halvor brenner store sjanser. Borgen er heller ikke ufarlige, men de fikk sin utligning på en bisarr måte. To brunkledde står i offside, og den ene er sågar involvert i spillet. Linjemannen vinker offside, og alle stopper opp. Dagens unge hoveddommer ignorerer imidlertid sin linjemann, og Borgen kan spasere inn utligningen bak et forfjamset Borgarlag. En helt feil vurdering av dommeren. Borgargutta ga seg imidlertid ikke, og noe senere så hælsparker Jonas B inn sitt andre for dagen, fra kloss hold, etter pasning fra Halvor. Da Jasmin setter 5-3 etter forarbeid av Berat med fem minutter igjen på uret så trodde man det var gjort, men Borgen ga seg ikke. Jan glipper noe unødvendig et skudd fra langt hold, og Borgen setter returen i mål. På overtid så oppstår en ny bisarr situasjon, da Ilir Jusufi river seg løs, og er fullstendig alene med keeper. I stedet for å la ham fullføre så blåser dommer frispark på 20 meter, og utviser Borgenspilleren. En merkelig avgjørelse, og Berat blåser frisparket utenfor. Derfor ender det hele 5-4, og spillerne viser at kvaliteten i laget er udiskutabel. Spillere som Ilir og Patrick er fullstendig outstanding på dette nivået, og det er betryggende å se. Moro å se var det også at unggutta Niwar, Ole kristian og Jonas tok nivået, og med en god vinter i beina så vil de alle bli gode bidragsytere kommende sesong.

Laget: Jan Berge – Patrick Johnsen, Niwar Alatroshi, Berat Jusufi, Ole Haus –  Jonas Bøchmann, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic. Innbytter: Fitim Bunjaku

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.