SPILLERTROPPEN TAR FORM

| 7. januar 2016

IMG_5974

Det skal ikke legges skjul på at det har vært tøffe tider etter nedrykket fra 3.divisjon for A-laget. Flere spillere har vært ettertraktet, men heldigvis ser det nå ut til at de fleste fortsetter. Årets spiller i 2015, Patrick Johnsen, bekreftet i dag at han spiller for Borgar også i 2016, og det var definitivt en svært viktig mann å få på plass. Et par spillere teller fremdeles på knappene, mens Brudalen og Vatvedt har signert for nye klubber. Troppen er fremdeles tynn, men kvaliteten er god, og forhåpentligvis vil spillergruppa bli stor nok til at det kan gjennomføres gode treninger gjennom vinteren. Første treningskamp spilles mot det nyopprykkede 3.divisjonslaget Sparta den 24. januar.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.