LITE ROMJULSMORO I ÅR

| 27. desember 2015

borgar

Etter fjorårets eventyrlige seier i Romjulscupen var det store forventninger til laget også dette året. Allerede før jula ble ringt var det imidlertid klart at laget var slått ut. Både Idd og Varteig hadde gjort leksa si, og gjorde det vanskelig med knallhard defensiv fotball. Det var likevel altfor svakt å ikke klare å bryte ned disse lagene. Den siste kampen mot Ise hadde ingen betydning, men her viste hvert fall spillerne at de fremdeles kan spille fotball, og vant 14-3. På nyåret starter oppkjøringen mot en spennende sesong i 4.divisjon, der det kan bli viktig å være godt oppe på tabellen da det trolig blir en divisjonsomlegging fra 2017, dersom dette går gjennom på «tinget». Hva dette innebærer kommer vi tilbake til dersom det vedtas.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.