TØFF LØRDAG I VENTE

| 23. oktober 2015

IMG_5977

Som de fleste har fått med seg så står våre gutter i nedrykksgjørme til halsen før sesongens siste kamp. Matchen mot FFK II på Fredrikstad Stadion må vinnes, samtidig som vi trenger hjelp. Våre naboklubber Østsiden og Sarpsborg 08 kan bli våre reddende engler, og vi sender varme tanker til begge leire før lørdagens oppgjør.

Vår egen oppgave lørdag er også særdeles tøff. FFK kan i aller verste tilfelle også rykke ned, og de stiller sterkt lørdag. Ryktene sier at flere spillere vil flyes til Bergen sent lørdag kveld for å sitte på benken mot Åsane søndag. Andrelag i siste serierunde er intet drømmescenario akkurat. Våre gutter vil uansett gjøre sitt ytterste, og som vi alle vet – ballen er rund! Kampstart 14:00 på Fredrikstad Stadion lørdag.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.