100 KAMPER FOR MØLLER

| 22. oktober 2015

Møller - red

Morten Møller (25) har rundet 100 obligatoriske kamper for Borgar, noe som skjedde i bortekampen mot Ås forrige lørdag. Dessverre mottok han ingen hyllest under siste hjemmekamp, men han får nå sin velfortjente heder.

Morten har siden sin overgang fra Ålgård i 2007 vært en notorisk måljeger for klubben, og har levert sin andel av kandidater til årets mål opp gjennom årene. Hvem husker vel ikke volleyen fra 30 meter på Halden stadion i fjor? Han gjorde sin obligatoriske debut for Borgar i 3.divisjonskampen mot Mysen i Juni 2008. Grunnet flytting har det blitt mindre fotball de siste årene, men Møller har vært trofast mot klubben, og han har nå rundet en milepæl med 100 kamper for klubben. Vi gratulerer, og ønsker lykke til med de neste 100!

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.