HENTET STERKT POENG

| 3. oktober 2015

IMG_4901

Kråkerøy – Borgar 1-1 (0-0). Kråkerøy borte er en av årets desidert tøffeste oppgjør, og hjemmelaget sto til 1.18 i odds hos gjengen på Hamar før kampen. Borgar har imidlertid vært sterke den siste tiden, og laget reiste til Blomsterøya for å ta med seg noe hjem til Årum.

På et godt brukt kunstgress tar det litt tid å venne seg til sprett og stuss. Det er mye gi og ta innledningsvis, og ingen av lagene klarer å feste noe grep om oppgjøret. Nærmest scoring er likevel våre gutter. Snaue ti minutter er spilt da Kråkerøys målvakt sleiver avgårde et utspark. Andreas plukker opp, og spiller Jasmin alene med keeper. Evlic har god tid, men brenner til fra 15 meter, og ballen blåser langt over. Der kunne det stått 0-1. Et par minutter senere tester Joachim Hansen slegga fra langt hold, men keeper får avklarert til corner. Vi jobber hardt videre, og nekter vertene å bygge opp noe eget spill bakfra. Etter snaue halvtimen er det imidlertid nære på for Kråkerøy, da de treffer innsiden av stolpen fra 2o meter. Dette var stort sett det eneste vi slapp til bakover, i en bunnsolid defensiv omgang. offensivt hadde vi våre tilløp, men manglet noe på å produsere sjanser den siste halvdelen av omgangen. 0-0 til pause var helt greit, og vertene var neppe spesielt fornøyd med kampforløpet.

Vi var fornøyd med de første 45, og ønsket å fortsette i det samme sporet. De første 15 minuttene av andre omgang er imidlertid svake. Hjemmelaget trykker på, og vi evner i liten grad å true vertene på våre visitter. I denne perioden får også Kråkerøy sin scoring, og det ser tøft ut. Ettersom omgangen skrider spiser imidlertid Borgar seg nærmere, og sjansene kommer. Ilir er helt gjennom på venstre midtveis, men j stedet for å spille en Møller på blank kasse, så forsøker han å avslutte selv fra vanskelig vinkel. Noe senere snytes vi for en tilsynelatende klar straffe. Jasmin legges ned alene med keeper, men Jørgen Lindblad ser det annerledes. Fem minutter før full tid får Berat gult kort etter en, etter dommerens syn, felling. Berat klapper spontant med hendene, og da er Lindblad raskt frempå. Smilet kommer –  og deretter det røde kortet. Regelboka følges og pluss i margen. Da så det helsvart ut, men fotball er fascinerende. Borgar ofrer alt på slutten, og til slutt kommer belønningen. Marius Vatvedt slår en corner over alt og alle, og ballen daler ned i det lengste hjørnet. Utrolig deilig, og ikke ufortjent.

Spillerne viser igjen at vi kan spise kirsebær med alle i denne divisjonen, og det imponerende hvilket nivå vi er på for øyeblikket. Holder vi trykket oppe på trening vil det vedvare. Dette poenget kan bli viktig, men fortsatt gjenstår mye jobb. Kommende lørdag går turen til Ås, og alle som kan lese en tabell forstår hvor viktig den kampen blir.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Berat Jusufi, Joachim Hansen, Marius Vatvedt – Andreas Jonassen (Patrick Andersen i 5), Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ole Hasthi (Morten Møller i 23), Ilir Jusufi – Jasmin Evlic

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.