TØFF BORTEMATCH LØRDAG

| 2. oktober 2015

IMG_4546

Fire kamper gjenstår av en neglbitende sesong i 3.divisjon. På lørdag tar Borgar den korte turen ut til Kråkerøy, hvor de grønnhvite tar i mot. Lørdagens hjemmelag har ambisjoner om opprykk, og fighter med Oppsal om å ta steget opp. Mandagens 6-1 (!) tap mot 08 II var et solid skudd for baugen i så måte. Under vårsesongen vant Kråkerøy 3-0 på Gråvollen etter en heller tam forestilling fra våre gutter.

På lørdag må det være alt annet en tamt om poengene skal bli med hjem. Kråkerøy er store favoritter, men gutta har ikke tenkt til å gi seg uten kamp. Fra forrige match er Halvor Andersen og Ilir Jusufi tilbake etter karantene, mens også Patrick Johnsen og Ole Aleksander Hasthi meldes kampklare. På minussiden så har Hans Martin Wehler returnert til Stavanger, mens Kåre Olseng heller ikke er spilleklar.

Kampstart 16:00 på Kråkerøy. Møt opp!

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.