SURT TAP

| 29. september 2015

lars

Borgar – Grorud II 2-4 (0-1) Det var utvilsomt viktige poeng det skulle kjempes om på Gråvollen mandag. Gjestene står, som Borgar, i fare for å rykke ned, og lagoppstillingen til Oslo-laget bar preg av det. Årets beste lag ble mønstret, og flere gode spillere fra 2.divisjonslaget var med. Dette gjorde oppgaven tøff for Borgarguttæne.

Gjestene kommer da også raskt ut fra startblokkene, og legger raskt Borgar under press. Allerede etter 6 minutter får de uttelling da vi mister et mottak i det bakre ledd, og blir straffet på hardest mulig sett. Etter et heseblesende første kvarter så det ut til at Grorud hadde løpt fra seg det verste, og Borgar begynte å produsere store muligheter. Jasmin er på hugget, men mangler sluttproduktet til tross for gode tilbud. Brudalen er ytterst nære da han skyter i et åpent venstrehjørne, da keeper setter opp mur. På mirakuløst vis får imidlertid keeper dyttet ballen utenfor stengene. Helt på tampen er Jasmin igjen alene med keeper etter fine kombinasjoner på venstre, men keeper vinner også den duellen. 0-1 til sidebytte føltes urettferdig, men det var fremdeles 45 minutter å gjøre det på.

I andreomgang fikk vi se et Borgarlag med en voldsom vinnervilje fra start. Lirim og Wehler gikk virkelig i krigen sentralt på midtbanen, og leverte begge på høyt nivå. Bakfra manet Hansen og Brudalen laget fremover, og etter 53 minutter skulle vi få uttelling. Jonassen slo inn et frispark inn fra venstre, og Berat skallet ballen kontant i kassa. Nå så det virkelig bra ut, og vi trykket gjestene bakover med voldsom entusiasme. Lirim treffer tverrliggeren fra god posisjon noe senere, men så var det dette med å forsvare seg da. Drøyt 60 minutter er spilt da vi blir kontret i senk av et Groruds svært fotrappe angripere, og 1-2 var et skikkelig slag i trynet. Da de setter 3-1 etter 76 minutter ser det mørkt ut, men vi slo tilbake igjen. Hands i 16-meteren betyr straffe, og den satte Brudalen i mål. Ti minutter sto igjen på klokka, og håpet var der. Helt på tampen får vi så et frispark i god posisjon. I stedet for å pumpe inn ballen, så forsøker vi å ta et kjapt frispark. Dette brytes, og Grorud kontrer inn 4-2. Bittert og surt, men spillerne gjorde sitt ytterste. Mer kan man ikke forvente. Laget vi møtte var en av de desidert beste vi har møtt i år, men med litt bedre effektivitet burde det blitt poeng. 2.lagsproblemtaikken er velkjent, og vil bli helt avgjørende for utfallet i årets 3.divisjon. Ingen kan si at vi har vært heldige der så langt.

På lørdag venter nye tøffe tak. Kråkerøy tar i mot på Blomsterøya. Med samme innstilling der så kan alt skje.

Laget: Jan Berge – Berat Jusufi, Joachim Hansen, Lars Brudalen, Patrick Andersen (Bilal Berisha i 15) – Marius Vatvedt, Lirim Rufati, Hans Martin Wehler, Andreas Jonassen – Morten Møller og Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.