HJEMMEKAMP PÅ MANDAG

| 27. september 2015

IMG_6013

Borgar tar i mot Grorud II til dyst mandag. 3.divisjon er, som de fleste har fått med seg, rekordjevn. Aldri har man vel sett en divisjon hvor så mange lag ligger tilnærmet likt mot slutten av en lang sesong.  Det hele er rett og slett vanvittig, så her kan alt skje, og hvert eneste spark på ballen teller. Derfor er vi så heldige å få spille kamper som virkelig betyr noe hver eneste uke fremover.

Mandagens motstander er ett av de ti lagene som kjemper om å holde hodet over vannet i 3.divisjon. Vi røk 1-3 i Oslo tidligere i sesongen,  i en kamp som vi definitivt kunne bikket i vår favør. Tett og jevnt blir det helt sikkert også denne gangen, så her handler det om å ville mest.

På Borgarlaget er dog en del spillere ute siden forrige helgs seier mot Trosvik. Halvor Andersen og Ilir Jusufi er suspenderte, mens Kåre Olseng er opptatt med jobb. Nå har attpåtil Patrick Johnsen skåret av halve tommelen med motorsag, så også han har meldt forfall. I tillegg er Haus og Hasthi borte, samt de tre langtidsskadde naturligvis.

Heldigvis er både Hans Martin Wehler og Morten Møller på plass mandag, mens Patrick Andersen har ristet av seg en skade. Berat Jusufi er også tilbake etter to kamper på sidelinjen.

Merk rekordtidlig kampstart, klokka 17:00. Her blir det spennende, så møt opp!

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.