SJOKKSEIER MOT TROSVIK

| 20. september 2015

IMG_3292[1]

Trosvik  – Borgar 0-1 (0-1). Det skulle kjempes om nye viktige poeng da Borgar lørdag tok den korte veien ned til Trosvik. Hjemmelaget har gjort en skarp sesong, er spesielt vanskelige å hanskes med på Merkur. Borgar var derfor levnet få sjanser før kampstart. En tent Borgargjeng har imidlertid ikke til hensikt å gi ved dørene, og vi er definitivt med på notene fra start. Hjemmelaget klarer ikke å etablere noe voldsomt trykk, og vi er vel så farlige på våre visitter. Den første halvtimen skapes det vel knapt noe som kan defineres som klare målsjanser, selv om begge lagene har brukbare tilløp. Hjemmelaget er skumle på dødball, mens Borgar hadde kommet gjennom på høyresiden ved noen anledninger. En kompakt defensiv, med hardtarbeidene midtbanespillere gir Trosvik sparsomt med tid og rom. Spesielt imponerer Kåre Olseng, som har vist frem både arbeidskapasitet og «kyla» med ballen etter sin ankomst i midtbaneleddet. Etter drøye 40 minutter skulle det smelle på Merkur. Halvor mottar ballen fra Ilir på drøye 20 meter. Fra omtrent stillestående posisjon så banker han kula rett opp i vinkelen. Flott scoring – rar feiring! Minuttet etterpå får forøvrig samme mann årets rareste gule kort av en lite heldig pipeblåser. 1-0 sto seg uansett til sidebytte.

Spørsmålet var om gutta kunne stå i mot et forventet stormløp fra vertene etter sidebytte. Vi la oss noe lavere fra start, og nektet hjemmelaget rom. Trosvik slet med å skape målsjanser, tiltross for en haug dødballer, og skudd fra langt hold. Det åpner seg gradvis større muligheter i overgangsspillet for våre gutter, og vi har da også våre muligheter. Aller nærmest er vi da Hasthi i den reneste Iversen/Heggem- stil slår keeper i en duell. Ballen er på vei mot det åpne målet da en Trosvik spiller får renset unna. Mot slutten trykket Trosvik på høyere i banen, men våre midtstoppere Joachim og Lars var enorme. Brudalen taper vel ikke en eneste duell i løpet av kampen mot hjemmelagets røslige spiss, og er utvilsomt banens gigant. Med kvarteret igjen på uret blir han også reddende engel da han redder på streken bak en utspilt Jan Berge. Hjemmelagets juvel, Chaib, ble også plukket fra hverandre av gutta på backplass. Etter fem minutters tillegg blåste dommeren av oppgjøret, og en lettet Borgargjeng kunne feire en ultrasterk triumf. Rett og slett imponerende av spillerne.

Fem kamper gjenstår av sesongen, og nå handler alt om å plukke nok poeng til å overleve. Treningene i høst har være bra, og det er her grunnlaget legges. Holdes trykket oppe så vil vi garantert plukke de nødvendige poengene. Nå handler det om å få beina tilbake på jorda etter lørdagens fantastiske triumf.

Laget: Jan Berge – Patrick Johnsen, Lars Brudalen, Joachim Hansen, Marius Vatvedt – Andreas Jonassen (Ole A.Hasthi i 30), Halvor Andersen, Lirim Rufati (Patrick Andersen i 5), Kåre Olseng, Ilir Jusufi – Jasmin Evlic

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.