LIVSVIKTIGE POENG I BOKS

| 12. september 2015

IMG_5769

Borgar – Skeid II 2-1 (1-1). Resultatene forrige runde gikk i mot Borgar, og med tap lørdag kunne laget havne under nedrykkstreken i tidenes tetteste 3.divisjon. Utgangspunktet var også utfordrende lørdag, da 7/8 mann var ute med skader og suspensjoner. Blant annet måtte Brudalen ta plass på midtstopperplass, mens unge Jonas Bøckmann fikk tillit på høyrebacken. Kampen tar i vei med lite sjanser begge veier. Gjestene har flere spillere med gode individuelle ferdigheter, men noe finspill er vi ikke vitne til utpå en god Borgarmatte. Borgar ligger fint i ramma defensivt, men sliter med etablere noe trykk høyt i banen. Etter drøye halvtimen lykkes det imidlertid. Wehler og Jonassen er involvert, og Jasmin er på løp inn i 16-meteren, da han legges i bakken av en noe klønete Skeid-spiller. Dommer på peker på straffemerket, og denne gangen er det Brudalen som tar sats. Ballen rulles sikkert i mål til 1-0. Et par minutter senere er Jasmin igjen farlig frempå, men avslutningen går utenfor målet til en utrusende keeper. I det omgangen så ut til å ebbe ut med Borgarledelse så tilkjennes Skeid et frispark på 20 meter. Dette ekspederes vakkert i vinkelen, og lagene gikk til pause på 1-1. En skikkelig kalddusj rett før sidebytte.

I andreomgang starter våre gutter friskt, og uttelingen kommer raskt. Få minutter er spilt da Brudalen river seg løs i feltet, og banker 2-1 i kassa på hel volley. Den var det mye vilje bak! Skeid trykker på ettersom omgangen skrider, men spillerne legger ned mange meter defensivt. Kåre og Halvor kjemper som løver sentralt på midtbanen, mens Brudalen og Hansen rydder opp i det som slipper gjennom. Bakerst leverer Jan et par praktredninger i sin første kamp for året, og er sterkt delaktig i dagens seier. Mot slutten åpenbarer det seg store rom fremover, men vi mangler det siste lille på å punktere matchen. De siste minuttene blir spennende, men gjestene skaper ikke det store. 2-1 seieren smakte godt, og det er imponerende å se hvilket nivå spillerne klarer å hente frem når det gjelder. Spenningen i bunnen lever imidlertid fortsatt i beste velgående, men dagens seier gir forhåpentligvis en skikkelig boost inn i spillergruppa. Neste helg venter bortekamp mot Trosvik

Laget mot Skeid: Jan Berge – Jonas Bøckmann (Lirim Rufati 20), Lars Brudalen, Joachim Hansen, Patrick Johnsen – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Kåre Olseng, Hans Martin Wehler – Andreas Jonassen (Jon Thorvaldsen i 8) og Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.