STORTAP MOT STERK MOTSTAND

| 7. september 2015

borgar

Follo II – Borgar 6-0 (0-0). Follo mønstret et lag spekket med spillere med Oboligaerfaring mandag kveld, og vi forsto at dette kunne bli tøft. Hjemmelaget kjører da også på fra start, men Borgar jobber knallhardt med å dekke rommene bakover. Noen muligheter har hjemmelaget, men gutta i den bakre fireren leverer meget solid under vanskelige arbeidsforhold. Bakerst står Brudalen som en bauta. Fremover blir det spedt, og vi blir noe upresise da muligheten byr seg. Etter heroisk innsats klarer vi imidlertid å komme oss til pause på 0-0.

Vi håpet at gutta skulle klare å ri av det verste presset fra start i andreomgang, men den gang ei. 40 sekunder er spilt da vi ikke kommer i press på 20 meter. Skuddet sitter i kroken, og hjemmelaget festet grepet. Noen minutter senere blir Vatvedt skutt på inne på vår mål-linje. Han holder armene inntil brystet da skuddet kommer mot ham. Straffe og rødt kort syntes tøft dømt. Straffen ble satt i mål, og nå var det blytungt for spillerne. Et særdeles ballsikkert hjemmelag rullet ball i høyt tempo, og spillerne la ned en heroisk innsats for å begrense nederlaget. Trist å se på, men det var lite å få gjort annet enn å gjennomføre så godt som mulig. Brudalen disket opp med flere gode redninger, til tross for seks goaler i mot, deriblant en ny straffe. Verre var det at Berat Jusufi pådro seg sitt 3.gule kort for sesongen, og er ute i lørdagens hjemmekamp mot Skeid.

Det tetter seg til i bunnen, og også denne runden klarte Sarpsborg 08 å tape mot et bunnlag, i FFK 2. Lite heldig for vår del, men vi har fremdeles alt i egne hender. På lørdag kommer altså Skeid II til Årum.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Berat Jusufi, Joachim Hansen (Niwar Alatroshi i 15), Marius Vatvedt – Ilir Jusufi (Jon Thorvaldsen i 20), Halvor Andersen, Kåre Olseng (Debut), Lirim Rufati (Jonas Bøchmann i 40), Jasmin Evlic – Andreas Jonassen.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.