FOLLO II VENTER MANDAG

| 6. september 2015

IMG_5629

Borgar tar turen til Ski mandag kveld, der Follo II venter i en vrien bortekamp. Mandagens motstander har sitt tilhold i Obos-ligaen, og stiller til tider særdeles sterkt mannskap i 3.divisjon. Hvor stor sjansen for poeng er, vil således være avhengig av hva hjemmelaget mønstrer mandag.

Borgar har ikke spilt kamp på 10 dager, og nå skal det bli godt med kamp igjen. Skadelisten er imidlertid lang, og inneholder navn som Erik Tangen, Kamaldeep Chudasama, Vegard Hammerstad, Patrick Andersen, Bilal Berisha og Ole Kristian Haus. Til denne mandagskampen er heller ingen av «borteboerne» hjemme. Dette innebærer at det blir en tynn, men slagkraftig tropp som reiser innover. På pluss-siden så er en ny spiller på plass. Kåre Olseng (27) har skrevet under, og har masse 3.divisjonserfaring med seg, nå sist fra Sparta i fjor.

Kampstart 18:30 på Ski kunstgress!

 

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.