GOD INNSATS MEN NULL POENG

| 29. august 2015

nettside3

Borgar – Drøbak/Frogn 1-3 (1-1). Det var to ytterpunkter i form av rammebetingelser som møttes på Gråvollen fredag. Gjestene rykket ned fra 2.divisjon i fjor, og kom til Årum med to nysignerte franskmenn i start11eren. Borgar er skadeplaget om dagen, og hadde mer enn nok med å få skadefrie innbyttere på plass fredag. Bedre ble det heller ikke av at tre mann måtte forlate banen med skader i løpet av oppgjøret. Heldigvis har superveteranen Jon Thorvaldsen (45) børstet støvet av skoene, og han var nære å gjøre det helt store da han kom innpå, men de kommer vi tilbake til.

Gutta gikk respektløst til verks mot gjestene, og allerede etter 20 sekunder er Patrick Johnsen alene med keeper, etter å ha blåst gjennom fra sin høyreside. Avslutningen treffer stolpen, og minuttet senere ligger ballen i Borgarmålet etter markeringssvikt. Var det noen som så marginer i mot? Spillerne kom imidlertid til hektene etter hvert, og midtveis felles Møller alene med keeper. Litt merkelig var det at målvakten slapp unna kort, da Møller åpenbart var alene. Straffen var imidlertid klar, og den satte Halvor i kassa. Fem minutter senere er det Joachim Hansen som legges i bakken inne i 16-meteren. Dommer peker igjen på straffemerket. Denne er viktig, men Halvor brenner. Skuddet går i tverrliggeren, og lagene går til sidebytte på 1-1. Noe surt etter at Jasmin/Berat også brenner en stor mulighet på tampen.

Andre omgang starter grusomt. 3 minutter spilt da gjestene upresset setter 2-1 etter en corner. Dette har skjedd litt for mange ganger i år. Morten Møller måtte forøvrig gi seg med strekk rett før sidebytte, og tidlig i andre omgang ,å også Patrick Andersen forlate banen med smerter i tåa. Jonas Bøchmann og Bilal Berisha var kommet innpå. Borgar jager etter utlikningen, og sjansene kommer. Først er gjestenes keeper på skikkelig skovtur, men Ilir skyter utenfor det tomme målet fra 40 meter. Noen minutter senere treffer samme mann klokkerent på volley, men ballen treffer tverrliggeren. Drøbak får også sin straffe midtveis, men Brudalen redder flott. Innbytter Bilal må gi seg med strekkskade med kvarteret igjen. Jon Thorvaldsen komme altså innpå, og et par minutter etter innhoppet er han nære. Han samler opp på bakerste etter corner, men skuddet fra kloss hold reddes mirakuløst på streken. Nå virket det utgjort, og bedre ble det ikke av at gjestenes nyinnkjøpte Maxy Camara banket 3-1 i nettaket med ti minutter igjen på uret. Da var det slutt på moroa denne kvelden, og gjestene vant 3-1.

Tilværelsen i 3.divisjon er brutal, og vi møter uke etter uke klubber som lever i en helt annen økonomisk virkelighet. Man får ingenting gratis. Moro er det da å se hvor godt spillerne viser seg frem, og denne gangen var det kun marginer som gjorde at vi ikke tok poeng. Gutta har trent bra siden i sommer, og forhåpentligvis vil flere være tilbake til neste kamp. Bombesikkert er det at resultatene vil komme om vi holder trykket oppe.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Berat Jusufi, Patrick Andersen (Bilal Berisha i 20) (Jon Thorvaldsen i 15), Marius Vatvedt – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Joachim Hansen, Jasmin Evlic – Morten Møller (Jonas Bøchmann i 50)

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.