LAGSEIER MED EKTE IDRETTSGLEDE

| 28. august 2015

Bjørn-Arild nettside il borgar.net
Idd 2 – Borgar 2

Høstsesongen har startet med to tap mot god motstand. A-laget sliter med en del skader, så det er ikke noen spillere som kan bidra fra de. Og med noen forfall fra egne rekker var det en noe tynn tropp som reiste til Halden og møte med Idd. Med 12 mann, en 45-åring på benken og en utespiller i mål, gikk vi til verks med godt pågangsmot. Første omgang var jevn spillemessig, men vi hadde de største sjansene. Vi fikk et mål feilaktig annullert for offside (det kunne blitt Jonas Kirkerød sitt første senior mål). Men etter ca halvtimen kom 1-0 scoringen. Herman spiller igjennom Bjørn-Arild som har kommet inn helt fri, og alene med keeper setter ballen sikkert til venstre for keeper. Gutta gjør en kjempeinnsats og kan gå til pause med 1-0 ledelse.

Etter en herlig peptalk i pausen av dagens Coach (Anne Grethe Kirkerød) så startet vi andre omgang med en stor sjanse, men Bjørn-Arild skyter rett på keeper. Vi maler på, men får ikke uttelling. Etter 20 min utligner de til 1-1 etter et gjennomspill og kom alene med keeper. Ti minutter senere kom 2-1 til Idd etter en corner. Men Borgar gir aldri opp. 5 minutter før slutt dribler Jonas B. seg gjennom hele forsvarsrekka og scorer sikkert til 2-2. Og ikke nok med det, på overtid kommer Herman i skuddposisjon og dunker inn 3-2 og seier til Borgar. Det var elleville jubelscener og stor idrettsglede ble vist fra Borgargutta.

Laget: Niwar – Andrè, Kim, Adrian, Håvard – Jonas K, Marius, Jonas B, Mika – Herman, Fossum.

Også benyttet: Bjørn-Arild S.

Målvakten Niwar som egentlig er utespiller gjorde en fantastisk innsats som keeper denne kampen, og han stod for mange gigantiske redninger.

NIWAR

Toppscorer er Herman H.

Herman

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.