SELBAK FIKK JULING

| 22. august 2015

 

Becken

Selbak – Borgar 1-6 (1-4). Det skulle kjempes om viktige poeng i Borge-derbyet mot Selbak fredag kveld. Hjemmelaget vil alltid klå Borgar, men denne kvelden var nivåforskjellen enorm. På Borgars lag var Jonas Becken hentet inn grunnet mye fravær, og han skulle vise seg å bli gull verdt.

Kampen starter med et Borgartrykk, og gutta helt fremst er på hugget. Ti minutter er spilt da Jasmin kommer til linja. Foran mål står Jonas Becken, og han styrer enkelt inn 1-0 i sitt comeback. Fem minutter senere var imidlertid lagene like langt. Et svakt ballmist på offensiv halvdel, og noen sekunder senere ligger ballen i nota. Dette har vi sett mange ganger før denne sesongen. Men denne kvelden skulle tilhøre Borgar. Snaut halvveis kaster Vatvedt langt inn fra venstre. Lirim stusser videre, og Andreas skaller kontakt 2-1 i Selbakburet. Den var viktig, og nå festet vi virkelig grepet. Sjansene ble radet opp mot et porøst hjemmeforsvar, og scoring nummer tre produseres også fra vår venstre side. Lirim og Vatevdt kombinerer flott, og fra vanskelig vinkel setter sistnevnte ballen i nota via et Selbakbein. Kun to minutter senere er Jasmin virkelig i sitt ess. Med fart og teknikk bruker han Selbakforsvaret som rundingsbøyer. Foran kassa står Jonas Becken. Han tverrvender med ballen i beina, og setter enkelt 4-1 i blank kasse. Dette sto seg til sidebytte, og lite tydet på at Selbak skulle komme tilbake i kampen.

Om det skulle være et håp hos hjemmelaget så ble dette ettertrykkelig torpedert to minutter ut i andre omgang. Fantastisk spill på høyresiden kuliminerer med at Jasmin spiller fri Andreas, som enkelt setter 5-1 på førstetouchen fra fem meters hold. Kampen døde litt etter denne scoringen ,men vi produserte likevel store sjanser jevnt og trutt. Både Jasmin, Ilir, Patrick, Andreas og innbytter Jon Thorvaldsen (!) gremmes over 100 prosentsjanser som ble brent, men til slutt fikk førstnevnte sin fortjente nettkjenning, da han styrte en corner fra Andreas inn i Selbak-kassa. Utrolig var det forøvrig å se Jon Thorvaldsen gjøre comeback i en alder av 44 år, men den gamle storspilleren har trent gode den siste tiden, og viste at han fremdeles kan. En debut fikk vi også denne kvelden, da Niwar Alatroshi fikk spille de siste minuttene på Selbak Stadion.

6-1 seier på fremmed gress i Borge-derbyet, og det er tydelig at vi får igjen for de gode treningen som har blitt gjennomført i sommer. Det var klasseforskjell mellom lagene, og nå gjelder det å nullstille før neste fredags hjemmeoppgjør mot Drøbak-Frogn. Det blir en ny viktig kamp.

Laget: Lars Brudalen – Patrisk Johnsen, Berat Jusufi, Erik Tangen, Marius Vatvedt (Niwar Alatroshi i 7) – Ilir Jusufi (Jon Thorvaldsen i 15), Halvor Andersen, Lirim Rufati (Vegard Hammerstad i 20), Andreas Jonassen – Jasmin Evlic og Jonas Becken

Jon Jasmin

 

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.