SELBAK VENTER PÅ FREDAG

| 20. august 2015

IMG_4321

Etter mandagens noe bitre nederlag mot Sarpsborg 08 så er det et revansjesugent B0rgarlag som tar den korte turen til Selbak fredag. Hjemmelaget har hatt en tøff reise og ligger sist i divisjonen, men ønsker helt sikkert å reise seg mot Borgar.

På spillerfronten er det enkelte fravær. Joachim Hansen er suspendert etter å ha fått sitt 3. gule kort mot 08. I tillegg er Patrick Andersen ute med skadeproblemer. Bilal Berisha og Ole Haus har også pådratt seg skadegrums i løpet av uken, og regnes som høyst usikre i troppen, samt at Ole Hasthi har reist avgårde på jobb.

Alle andre meldes friske og raske, og vi ser frem til en spennende kamp. 19:00 sparkes det hele i gang fredag. Ta den korte turen for å støtte laget!

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.