Sparket i gang høstsesongen – Bortetap mot Råde III

| 17. august 2015

7.divspiller2
Råde III – Borgar II

Høstsesongen er i gang igjen og vi tok turen til Råde Idrettsplass. Et fint anlegg og pent vær la grunnlaget for kampen. Vi startet også spillemessig veldig bra, ballen gikk i fin flyt fra spiller til spiller. Men selv om vi hadde mye ball de første 15 minuttene skapte vi svært lite. I den perioden fikk Råde en overgang og tok ledelsen 1-0. Vi fortsatte spillet og skapte noen halvsjanser. Men 2-0 ble det i det 23. minutt. I det 27. minutt bestemte Ole Haus å teste skuddbeinet, og for et treff han fikk. Han klinket til fra 35 meter og ballen føk inn oppunder tverrliggeren. En flott scoring og redusering til 2-1. Dessverre øker de til 3-1 bare minutter senere etter en corner som også ble pauseresultatet.

Andre omgang starter dårlig og allerede etter 2 minutter legger de på til 4-1. Det er ikke så mye å skrive enn at Råde dominerte denne omgangen og vinner til slutt 8-1.

Vi stilte nærmest med rent jr lag i denne kampen, og nok en gang gjennomfører gutta en kamp med god innsats og gode holdninger.

Neste kamp er på onsdag, hjemme mot Tistedalen III.

Laget: Jørn – Mika, Niwar, Adrian, Andrè – Marius B, Ole, Jonas K, Jonas B, Jan B. – Kim.

Også benyttet: Kristoffer, Christoffer, Kristian

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.