SARPSBORG 08 TIL GRÅVOLLEN

| 14. august 2015

Berat - red

Berat Jusufi kan ønske gamleklubben velkommen til en skikkelig godbit på Borgar mandag 17.08. Det er selvfølgelig 2.laget til 08 som gjester vårt gress, men dette laget har de siste ukene vært spekket med spillere fra Tippeligalaget. Hvilket lag som dukker opp på Borgar mandag er uvisst, men det blir uansett en formidabel oppgave for våre gutter.

Borgar kommer fra en tøff kamp i Oslo forrige lørdag, men er nå tilbake der hvor laget trives best. På spillerfronten ser det bedre ut enn forrige uke, til tross for at både Morten Møller og Ole Alexander Hasthi har reist avgårde til skole og jobb andre steder i landet.

Dette blir en artig kamp, og alle oppfordres til å møte for å se lokalfotball på høyt nivå. kampstart 19:00.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.