NÆRE SKRELL MOT TOPPLAGET

| 9. august 2015

terje

(Oppsal – Borgar 2-0) Borgar hadde et stort defensivt fokus før kampen mot Oppsal i Oslo lørdag. Til tross for heroisk innsats, så holdt det ikke helt inn. Dette var vel forøvrig ikke en kamp der Borgar «skulle»ta poeng, men det var altså nære på. Neste mandag kommer Sarpsborg 08 II på besøk, og det kan bli et artig oppgjør. Årets 3.divisjon er forøvrig rekordjevn, og det vil bli litt av en rysare utover høsten. her teller hvert eneste poeng.

Fredrikstad Blad har skrevet litt om kampen:

På besøk hos serieleder i 3. divisjon, Oppsal, så var Borgar nære en skrell.

– Med litt skader og karantener gikk vi ut veldig defensivt, gikk for ett poeng, og det fungerte bra. Vi frustrerte Oppsal, og holdt 0-0 til pause, men så får de en litt heldig straffe, etter at ballen treffer en av våre forsvarsspillere i armen. Etter det prøver vi å komme tilbake, men greier ikke å skape noe, og taper dessverre til slutt, sier Borgar-trener Terje Jonassen, som likevel var fornøyd med innsatsen til sine gutter.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Erik Tangen, Berat Jusufi, Marius Vatvedt – Halvor Andersen, Joachim Hansen (Ole Haus i 18), Lirim Rufati (Jonas Bøchmann i 7), Ole.A.Hasthi, Andreas Jonassen – Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.