STERK SEIER I HØSTPREMIEREN

| 2. august 2015

Borgar – Nesodden 3-1 (1-0). Etter fem uker uten kamper så startet 3.divisjon opp igjen på lørdag. Nesodden var gjester, og med tre nye spillere med fersk 2.divisjonserfaring i beina ventet vi tøff kamp mot laget fra halvøya i Oslofjorden.

Det blir da også tett og jevnt fra start. Lagene fordeler ballinnehavet jevnt mellom seg, men det er Borgar som er det farligste laget. Ti minutter er spilt da Jasmin dundrer gjennom, en avventende Nesoddenkeeper kommer på halvdistanse, men gjestenes midtstopper setter inn en takling i siste sekund. Noen minutter senere kombinerer vi fint på venstre, og Lirim slår ut i 45 grader, der Andreas venter. Siktet var imidlertid ikke fininnstilt ved den anledningen. Gutta på midten legger ned en heroisk innsats omgangen gjennom, og  bryter opp gjestenes offensive forsøk. Etter snaue halvtimen skulle vi også få vårt ledermål. Ilir briljerer på midten, og spiller fri Patrick med en smart pasning. Sistnevnte drar seg inn i banen fra høyre, og avslutningen sniker seg inn under gjestenes keeper. En fortjent ledelse på det tidspunktet. Noen minutter etter scoringen skulle imidlertid også Nesodden få sin store sjanse. Deres spiss spilles fri i bakrom, men fra noe skrått hold vinner Brudalen duellen med en klasseparade. 1-0 sto seg til sidebytte, og spillerne hadde lagt ned mange meter de første 45 minuttene.

Da andreomgang startet så tydet mye på at Nesodden hadde brukt pausen best. Kun fem minutter er spilt da vi får et enkelt baklengsmål. Ballmist i vårt fremste ledd, med hele laget i fullt firsprang fremover gir Nesodden rom. En pasning gjennom, og vips så er gjestenes spiss alene med Brudalen. 1-1. Borgar virker paralyserte etter scoringen, og de første 20 minuttene av 2.omgang domineres av Nesodden. Da det så som tyngst ut,  så entret Ole Alexander Hasthi banen. Han tar tak på midtbanen, og setter sågar det viktige 2-1 scoringen. Drøyt 70 minutter er spilt da Johnsen gjør et flott forarbeid på høyre, og foran kassa har altså Hasthi revet seg fri. Han skaller ballen sikkert i mål, og nå gikk lufta ut av gjestene. 3-1 kommer ved Andreas Jonassen da han plukker opp et svakt utspill fra en Nesoddenkeeper på skovtur, og vakkert setter ballen i blank kasse fra 40 meter. Helt på tampen fikk vi se et artig comeback på Gråvollen, da Bilal Berisha var tilbake i blå drakt etter neste fem år.

En strålende seier mot et Nesoddenlag som holdt en helt annen kvalitet enn i våres. Vi spår at flere lag kan få trøbbel mot Nesodden i høst, og seier oss svært fornøyd med poengene. Neste lørdag venter imidlertid atskillig tøffere tak da serieleder Oppsal tar i mot hjemme på Trasop.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Erik Tangen, Berat Jusufi, Marius Vatvedt – Ilir Jusufi (Vegard Hammerstad i 7), Halvor Andersen, Joachim Hansen (Ole Alexander Hasthi i 30), Lirim Rufati – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic (Bilal Berisha i 12)

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.