HØSTSESONGEN STARTER LØRDAG

| 30. juli 2015

IMG_5970

Etter en drøy måned uten fotball skal det bli moro med kamp igjen. Nesodden kommer på besøk lørdag, og det er et lag i poengnød. Lørdagens motstander har skiftet trener i løpet av sommeren, og vi helt sikkert vise seg frem for sin nye sjef lørdag. For Borgar blir det en ny uhyre viktig kamp, for å holde nedrykksspøkelset på avstand. De fleste spillerne har fått trent relativt bra den siste tiden, og alle gleder seg til å ta fatt på en spennende høstsesong.

Etter vårsesongen har det sin vane tro skjedd enkelte endringer i spillergruppa. Noen kommer, og noen går. Tobias Hovelsen har vendt nesa hjem til Navestad etter en halv sesong på Gråvollen, mens både Hans Martin Wehler og Abo Elitambuya flytter avgårde til skolegang og jobb. Morten Møller reiser snart tilbake til videre utdanning på Lillehammer, men er forhåpentligvis tilgjengelig til enkelte kamper i løpet av høsten. Dessverre ble også Kamaldeep Chudasama skadet på trening forrige uke, og med skuldra ute av ledd ser det ut til at hele høstsesongen går fløyten for den spillende legen.

På pluss-siden er Bilal Berisha nå i trening, etter å ha mistet hele vårsesongen. Det samme er Vegard Hammerstad som også har vært ute store deler av sesongen. Mer overraskende er det kanskje at evigunge JonThorvaldsen (43) er i full trening, og et sjokkerende comeback i 3.divisjon er ikke utenkelig for den lett-trente kællen.

Vi ønsker alle velkommen på kamp lørdag. 16:00 drar det i gang.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.