SUPERSEIER FØR FERIEN

| 28. juni 2015

IMG_5977

Borgar – FFK II 7-3 (5-1). Etter fire strake tap var det godt å se et Borgarlag som virkelig mobiliserte den energien som trengs i lørdagens kamp. FFK lå a poeng med Borgar før kampen, og det var en skikkelig 6-poengskamp som utspilte seg utpå en fantastisk Borgarmatte lørdag.

Våre gutter blåser til fra første minutt. Ilir holder tidvis lekestue på høyrekanten, og før 10 minutter er spilt har vi allerede brent tre store sjanser. Heldigvis satt den fjerde store, da Ilir kommer rundt, og slår ut i 45, der Jasmin enkelt styrer ballen i det lengste hjørnet. Jubelen hadde knapt stilnet før nummer to lå i FFK-nota. Følgende skjer: FFK tar avspark, og spiller til egen midtstopper. Møller stormer frem, gjenvinner ballen, kommer alene med keeper, og setter 2-0 i kassa. Herlig for Borgar. Blytungt for gjestene. FFK kom seg etter hvert til hektene, og hadde en kort periode det spillemessige overtaket. Det produseres imidlertid ingenting, og i stedet var det Borgar som radet opp muligheter i et fyrverkeri av en omgang. 32 minutter er spilt da Ilir igjen er nest sist på ballen, da han spiller fri Jasmin med en fin stikkball. Evlic plasserer iskaldt ballen i den lengste kroken, og det står 3-0. Minuttet etterpå singlet det igjen i nettmaskene på Gråvollen. Møller gjør en fin prestasjon, og setter arrogant ballen i kassa med yttersiden alene med gjestenes keeper. 4-0 etter 32 minutter, en virkelig maktdemonstrasjon av et glødende Borgarlag. Etter 43 minutter gir Berat gjestene er hjelpende hånd da han styrer 1-4 i eget nett, men pytt pytt. Minuttet før sidebytte lader Morten Møller kanonen fra 30 meter, og ballen finner nettmaskene helt oppunder tverrliggeren. Hat-trick på Møller, og 5-1 til sidebytte. En vanvittig omgang!

Andre omgang er to minutter gammel da forutsetningene for kampen endrer seg. Morten Møller utvises, og i stedet for å jakte videre for flere scoringer, så blir andreomgangen en kamp for å holde gjestene på avstand. Utvisningen? Møller sparker bort ballen etter at dommer er blåst: gult kort. Sier deretter «gratulerer». Nytt gult kort. Deretter rødt. Helt sikkert etter boka. FFK hadde ballen mye etter utvisningen, men vi kontrollerer likevel greit. Det glipper en gang da Tangen misforstår en beskjed, og gjestenes spiss scorer alene med Lars. Etter at 78 minutter var spilt kunne man imidlertid trygt finne frem champagnen. Andreas gjør et fint forarbeid, og driver innover i banen fra sin venstre kantposisjon. Gjestene sideforskyver, og inn fra høyre kommer Ilir dampende. Han mottar ballen på 16 meter, og en lekker chip senere ligger den sjette ballen i FFK-målet.  Fem minutter før full tid lobber Jasmin inn sitt tredje for dagen, og Borgars sjuende. Det siste som skjer er at gjestene setter inn et frispark fra 20 meter. 7-3 ender målorgien på Gråvollen, og de fremmøtte hadde virkelig verdt vitne til en underholdende ettermiddag på Borgarbanen. Et Borgarlag proppfulle av energi vartet opp med en rekke flotte scoringer, og tar med seg viktig selvtillit inn i en velfortjent sommerferie. Aldri tidligere har vel heller et Borgarlag vartet opp med sju scoringer i 3.divisjon.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Erik Tangen, Berat Jusufi, Marius Vatvedt (Kamaldeep Chudasama i 5) – Andreas Jonassen, Halvor Andersen, Joachim Hansen (Lirim Rufati i 45), Ilir Jusufi (Tobias Hovelsen i 15) – Morten Møller og Jasmin Evlic.

Permalink til innebygd bilde

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.