BITTERT TAP PÅ ØSTSIDEN STADION

| 21. juni 2015

Østsiden – Borgar 3-1 (1-0). Med et halvt lag satt ut av spill reiste Borgar til et nytt lokaloppgjør lørdag. Hjemmelaget lå a poeng med Borgar før kampstart, og det var således en viktig kamp. Borgar legger seg lavt fra start, og Østsiden har ballen mest. Hjemmelaget flytter imidlertid ballen relativt sakte, og innledningsvis er det hele ut til å gå etter planen. Østsiden kommer dog til et par brukbare muligheter ettersom omgangen skrider, med Brudalen avklarer greit. Fremover har også vi våre muligheter, og midtveis bør Ilir sende oss i ledelsen, da han noe svakt sender ballen utenfor på en retur fra 12/13 meter. I varmt vær trekker vi ned tempoet ved der riktige anledningene, og hjemmelaget viser også liten interesse for å sette fart. Det ser ut til å ebbe ut med 0-0 etter en bra gjennomført omgang, men rett før pause skjer det ting. I det 43 spilleminutt kommer Ilir rundt. Han slår inn, og fra 5 meter klarer Jasmin på mystisk vis å sette ballen over mål. I stedet går Østsiden rett i angrep, og tilkjennes en corner. Markeringen inne i boksen er skandaløs, og tre Østsiden-spillere står mutters alene på 5 meter. 1-0, og rett etterpå blåser dommeren for pause.

Spillerne hadde troen i pausa, og relativt tidlig i andreomgang kommer også utligningen. Møller sparkes ned feilvendt inne i boksen, og dommer peker på 11-meteren. Berat er sikker eksekutør, og lagene er like langt. Hjemmelaget kjører på for å vinne matchen, men Borgar er vel så farlige på sine overganger. På en av dem snytes vi for det som tilsynelatende var årets klareste straffespark i 3.divisjon. Jasmin felles åpenbart på sin vei mot mål, inne i 16-meteren. Jørgen Lindblad ser hele situasjonen, men velger sjokkerende nok å vinke spillet videre. Den var det svært få på Østsiden Stadion som skjønte noe av. Dessverre må en meget god Patrick Johnsen gi seg med skade midtveis, og mot slutten må også Ahmed Emini kaste inn håndkleet i sitt comeback. Østsiden fikk da etablert et godt trykk mot slutten, men Borgar ser ut til å ri det hele av. MEN så var det dette med defensiv dødball da. I det 85 spilleminutt flagger linjemannen for et frispark utenfor 16-meteren, nede ved dødlinja. For andre gang i kampen står hjemmelagets midtstopper mutters alene, og header 2-1 kontant i mål. Hva som egentlig skjer kan man undre seg, men at noen ikke gjør jobben sin er åpenbart. Bittert var det uansett, og symptomatisk for et lag i motgang. Helt på tampen lager også Fitim et klokkeklart straffespark til hjemmelaget, og det hele ender da 3-1.

Til tross for tapet var det definitivt mye positivt å ta med seg. Marginene er ikke på Borgar sin side om dagen, men mot FFK rekruttene neste lørdag må det mobiliseres maks. Med seier der så har vi hodet over vannet til ferien.

Laget: Lars Brudalen – Kamaldeep Chudasama, Berat Jusufi, Erik Tangen, Patrick Johnsen (Fitim Bunjaku i 22) – Ilir Jusufi, Hans Martin Wehler, Ahmed Emini (Jonas Bøckmann i 12), Andreas Jonassen (Herman Hvitsten i 2), Jasmin Evlic – Morten Møller

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.