MEDVIND PÅ HJEMMEBANE OG EN VELFORTJENT SEIER

| 17. juni 2015

TVETER4
Borgar 2 – Berg 3

Så kom andre seier på rad. Vi møtte Berg 3 som var et spillende lag med en positiv tone på banen. Men det skulle vise seg at vi skulle bli for sterke gjennom hele kampen. Vi prøver å kombinere langs bakken i lengderetning samt utnytte bakrom som Berg gang på gang blottla. 1-0 kommer etter 10 min etter en av Herman som sikkert plasserer den forbi keeper. Herman er på hugget og er på rett plass til rett tid og øker til 2-0. Berg skaper ikke så veldig mye i første omgang, men etter halvtimen kommer et skudd som går via et Borgar hode og fyker opp i krysset. 2-1 blir også pauseresultatet.

I andre omgang har vi fordel av medvind. Det er en omgang som vi skaper mange store sjanser. Den største vi har scorer vi utrolig ikke på, over på åpent mål fra to meter (ikke sant Jan). Men 3-1 kommer etter kvarteret ved Morten Møller. Herman som hadde en eventyrlig sjanse i første omgang til hattrick, fikk det tredje etter 25 min av andre omgang. Ti minutter senere setter Møller sitt andre og til sluttresultatet 5-1. De hadde to i treverket, mens vi bommet på utallige store sjanser. Men det viktigste, vi fikk tre velfortjente poeng.

Nok en gang en flott gjennomført kamp hvor ungdommene viser seg frem fra sin beste side. De vokser med oppgavene fra kamp til kamp. Alle får verdifull kamptrening.

Laget: Jørn – Marius, Andrè, Adrian, Eirik – Jonas K, Tobias, Jonas B, Kim – Morten M.-Hermann

Også benyttet: Christoffer, Jan, Håvard, Mika, Ole, Niwar og Kristoffer.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.