STORSEIER PÅ HJEMMEBANE

| 13. juni 2015

TVETER
Borgar 2 – Tveter

Endelig kom årets første seier. Og det skulle vise seg å bli en storseier, hele 10-3. Første omgang starter forrykende fra vår side. Allerede etter 2 min setter Jonas B. sikkert inn 1-0 på et straffespark. Før 5 min var spilt hadde Morten Møller tegnet sine to første mål av i alt fem og vi leder 3-0. De første tjue minuttene var meget bra. Så roet det seg ned og tempoet uteble. Etter 35 min reduserer de 3-1 før Møller med sin tredje øker til 4-1. Sekunder før pause reduserer de noe unødvendig til 4-2.

I andre omgang starter vi som i første, vi styrer spillet, har bra tempo i spillet og kombinerer godt over hele banen. Før 10 min var gått hadde Møller, Jan Berge, Jonas B. og Marius V laget på til 8-2. Nå koset gutta seg på matta og seieren var aldri truet. Møller satte inn sitt siste mål som var av den elegante typen til 9-2 før han gikk i dusjen. Etter ca halvtimen legger Herman på til 10-2 etter en kraftanstrengelse av et mål. Ikke unormalt dabbet det av noe på slutten og gjestene kunne pynte på resultatet til 10-3 etter et straffespark.

Dette var en flott gjennomført kamp hvor ungdommene viser seg frem fra sin beste side. De vokser med oppgavene fra kamp til kamp. Takk til A-lags spillerne som stilte opp denne gangen som går foran med gode holdninger og innsats.

Neste kamp er allerede på søndag, hjemme mot Berg II.

Laget: Jørn – Marius, Niwar, Adrian, Andrè – Herman, Abo, Jonas B, Marius V, Kim – Morten M.

Også benyttet: Jonas K, Alf Eirik, Håvard, Jan og Kristoffer.

TVETER2

TVETER3

TVETER4

TVETER5

TVETER6

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.