NYTT NEDERLAG PÅ EGET GRESS

| 13. juni 2015

MARIUS~1

Borgar – Ås 0-3 (0-1). Det var fine spilleforhold på Gråvollen fredag, og Borgar gikk rett i strupen på gjestene fra Ås da dommeren blåste i gang kampen. De første minuttene er knallgode, og gjestenes keeper får med nød og neppe fistet en heading fra Jasmin over tverrliggeren allerede etter tre minutter. Ås kom seg etter hvert til hektene, og når kampen fikk satt seg var det hele relativt jevnspilt. Borgar var kanskje hakket vassere, men det hjelper lite da det er gjestene som scorer mål. 20 minutter er spilt da vi dribler oss bort på egen halvdel. Tre trekk senere ligger ballen i nota bak Brudalen. 3.divisjon er knalltøff, og man straffes hardt for egne feil. Noen minutter etter scoringen til Ås oppstår en svært kontroversiell situasjon. Jasmin Evlic er på vei gjennom, men gjestenes keeper er ute på 40 meter, hvor han stopper ballen med hendene i det Evlic skal forbi. Overraskende nok trekker dommer opp et gult kort, og gjestene slipper ekstremt billig unna. En særdeles merkelig vurdering i det målet hadde vært åpent om keeper ikke hadde handset. Et rødt kort ville endret premissene for hele kampen, og slike dommeravgjørelser kan være helt avgjørende.

Borgar fightet imidlertid videre, og spesielt Ilir Jusufi var kreativ og god de første 45 minuttene. Gjentatte ganger kommer han seg inn i boksen fra sin kantposisjon. Dessverre mangler sluttproduktet, og til tross for en spillemessig bra omgang må Borgar gå til sidebytte med 0-1 i baken.

Lirim må gi seg med skade etter 45 minutter, og det blir enkelte rokkeringer før de siste 45. Dessverre kommer Borgarlaget svært trått ut av blokkene i denne omgangen. Etter en god førsteomgang hadde man håpet å se et Borgarlag som jaget på for seieren, men i stedet overlates mye av initiativet til et aggressivt Ås-lag. Gjestene baserte mye av spillet sitt på lange innkast og dødballer, og det ble mye kriging. 56 minutter er spilt da i rett og slett blir for puslete i eget forvar. To tapte motspark, og vips så er Ås sin spiss alene med Lars. 0-2. Den var blytung å få i trynet, men det var fremdeles tid nok til å snu oppgjøret. I banespillet var det imidlertid lite som tydet på det, og Borgar produserte fint lite gjennom omgangen. med ti minutter igjen på uret får gjestene frispark på 25 meter. Skuddet treffer armen til Halvor i muren, som dessverre står halvmeteren innenfor 16 meterstreken. Dommeren er snar med å dømme straffe, og han ser også sitt snitt til å dra opp et gult kort. Halvors andre i kampen, og han må forlate banen. 3-0 settes i mål, og resten av kampen må bare gjennomføres.

Tre strake tap er tøft, og spillemessig har det vært svært ujevnt den siste tiden. Det er imidlertid ingen grunn til å grave seg ned. 3.divisjon er tøff, og man må levere på toppnivå i 90 minutter for å ha håp om poeng. Før eller senere snur det, og neste uke skal Borgar gjeste Østsiden, til et nytt lokaloppgjør. Da kan alt skje.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen (Morten Møller i 30), Erik Tangen, Berat Jusufi, Marius Vatvedt – Ilir Jusufi, Halvor Andersen, Lirim Rufati (Kamaldeep i 45), Joachim Hansen (Tobias Hovelsen i 20) – Andreas Jonassen og Jasmin Evlic.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.