MOTVIND MOT KRÅKERØY

| 6. juni 2015

DSC_1204

Borgar – Kråkerøy 0-3 (0-1). Tabellmessig var lagene rimelig jevnbyrdige før oppgjøret på Borgarbanen lørdag, men i lørdagens kamp var det lite som tydet på det. Et noe redusert Borgarlag ble raskt trykket bakover, og i grasal medvind styrte gjestene det meste. Sjansemessig var det imidlertid lite som skjedde, og vi hadde et håp om å kjempe oss inn til sidebytte på 0-0. Det spillemessige overtaket ga imidlertid resultat etter 28 minutter da vi misser en enkel pasning høyt i banen. Defensivt åpner det seg som en låvedør, og Kråkerøy tar ledelsen 1-0 på kampens første virkelige sjanse. Det er mye gi og ta under svært vanskelige spilleforhold, og det fysisk sterke Kråkerøylaget er overlegne i duellspillet. Borgar får likevel renset greit unna det siste kvarteret av omgangen, og man skulle tro det var muligheter da andreomgang skulle spilles i voldsom medvind.

Bedring ble det da også etter hvilen, men noe skuffende er det at Borgarlaget ikke makter å presse gjestene høyere under rådende forhold. Mangelen på et par viktige, skapende spillere fremover i banen var stor, og når vi i tillegg gir bort svært enkle baklengs blir resultatet skrøpelig. Halvveis i andre omgang har imidlertid Borgar et visst grep om kampen, og er nære utligning ved to anledninger. Først ved et frispark fra god posisjon, som Berat banker utenfor. Minuttet etter redder gjestene på streken etter en godt slått corner fra Vatvedt. Etter drøye 70 minutter glipper det imidlertid på nytt bakover. Gjestenes midtstopper forserer gjennom, og legges etter dommerens syn ned alene med Lars. Straffen ekspederes i mål, og det står 2-0. Noen minutter senere står en Kråkerøyspiller med en banehalvdel for seg selv foran kassa, og setter definitivt spikeren med 3-0. Lite skjer de siste minuttene, og det ender med et fortjent nederlag i en kamp der definitivt Kråkerøy ville mer enn Borgar. Gjestene er tryggere med ball, og har mer kvalitet i det meste denne kampen. Mot antatt bedre motstand må man gå i krigen, og det var noe skuffende å se at gjestene tilsynelatende ville mest.

Vi håper spillerne leverer en god treningsuke, og spiller med en helt annen glød i fredagens oppgjør mot fjorårets divisjonskollega Ås. Det blir en svært viktig kamp.

Laget: Lars Brudalen – Tobias Hovelsen, Kamaldeep Chudasama, Berat Jusufi, Patrick Andersen (Marius Vatvedt i 70) – Andreas Jonassen, Halvor Andersen, Hans Martin Wehler (Morten Møller i 20), Lirim Rufati (Ole A.Hasthi i 13), Patrick Johnsen – Joachim Hansen

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.