STORKAMP PÅ GRÅVOLLEN LØRDAG

| 4. juni 2015

net34

Borgar tar i mot en av de store opprykksfavorittene lørdag, og attpåtil er det lokaloppgjør. Kråkerøy har dog hatt en overraskende ujevn sesongstart, og etter 9 serierunder har laget plassert seg på 3.plass, kun ett poeng foran våre gutter. Laget har store ambisjoner, og alt annet enn seier på Gråvollen vil trolig være en stor skuffelse for laget fra Blomsterøya

Borgar har vist fin form den siste tiden, men gikk på et relativt unødvendig tap i Oslo på mandag. Vi håper spillerne viser helt andre takter foran kassa lørdag, noe som er påkrevd om poengene skal bli igjen på Årum. Med maks innsats og en liten porsjon tur er ingenting umulig. Spesielt ikke hjemme i lekegrinda på Gråvollen. På spillerfronten er det litt flere usikre kort en ønskelig. Borte er Jasmin Evlic og Ilir Jusufi, mens Ahmed Emini og Vegard Hammerstad fremdeles er ute med skader. I tillegg er det svært usikkert om Kamaldeep Chudasama er tilgjengelig grunnet jobb. Heldigvis er troppen solid, og er godt lag vil uansett mønstres lørdag ettermiddag.

Kampen starter 16.00. Hjertelig velkommen!

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.