SURT TAP I OSLO

| 3. juni 2015

IMG_5763

Fra F-B.NO:

Det var en oppgitt Borgar-trener etter mandagens tap borte mot Grorud 2. Der hadde han sett laget sitt komme under 2-0 tidlig, før Grorud økte til 3-0. Halvor Andersen reduserte til 3-1, men til ingen nytte. De tre poengene ble igjen i Oslo.

– Grorud scoret på de tre sjansene de hadde, mens vi bommet på omtrent alt. Vi kunne scoret fem mål. Sjansestatistikken er kanskje 15-3 til oss, men likevel taper vi, det sier treneren deres også, oppsummerer Terje Jonassen etter kampen, og hadde få problemer med å innrømme at han var litt bitter over tapet.

Han tar med seg det gode spillet, men ser gjerne at effektiviteten blir med fremover.

– Det jevner seg sikkert ut over en sesong, men Grorud klarte å score, og det er hva det handler om i fotball, og var forskjellen denne gangen.

Lørdag venter Kråkerøy i lokaloppgjør på Gråvollen for Borgar.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.