TAPTE MOT ET GODT LAG

| 30. mai 2015

fotballtegninger3nettsideFredrikshald – Borgar 2

Dagens kamp på Risum kunstgress mot topplaget skulle vise seg å bli så vanskelig som antatt på forhånd. Vi har med hele 6 seniorer til denne kampen som startet jevnt med sjanser til begge lag. De var et teknisk lag som varierte mellom småspill og slå i bakrom. Vi kom på noen kontringer og skapte sjanser på det. Men spillet vårt satt ikke i dag. Tidlig i første omgang scorer de sitt første mål på et langskudd. Midtveis i omgangen gjør vi en grov tabbe i bakre rekker som fører til 2-0. Det ble også pauseresultatet etter at vi ikke greide å utnytte våre sjanser.

I andre omgang starter vi bra etter å ha lagt om til 4-4-2. Halvor scoret på et frispark fra 18 meter opp i vinkelen etter at den forandret retning via muren. 2-1 og vi følte et håp. Men rett etter øker de til 3-1 etter en overgang. Men kort tid etter det igjen kommer Marius V. seg fri og reduserer til 3-2. Da var kvarteret gått. Den siste halvtimen behøver vi ikke skrive så mye om. Det er bare å gratulere motstanderen med 6 nye mål og det endte med et stygt tap 9-2.

Det positive er at gutta har gode holdninger selv om det butter til de grader. Nye sjanser kommer til uka.

Laget: Jørn – Håvard, Andrè, Adrian, Jan – Fitim, Halvor, Jonas B, Marius V, Tobias– Kim.

Også benyttet: Jonas K, Christoffer, Kristian og Kristoffer.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.