TROSVIK MÅTTE BITE I GRESSET

| 24. mai 2015

IMG_5911

Borgar – Trosvik 4-1 (3-0). Trosvik var i utgangspunktet en vanskelig motstander lørdag, men før minuttet er spilt viser Borgar hvem som bestemmer på Gråvollen. Ilir Jusufi mottar ballen noen meter innpå gjestenes banehalvdel, forserer innover i banen, og banker 1-0 i det lengste krysset med venstrefoten. Vakkert! Trosvik kom etter hvert til hektene, og festet et spillemessig overtak i en periode. På den siste tredjedelen produseres det imidlertid fint lite, og vår forsvars4 er spiller nok en gang en bunnsolid kamp. Fremover er spesielt Ilir på hugget, men etter 39 minutter skjer det på den andre siden. Lirim gjenvinner ballen på 20 meter, og kombinerer fint på venstre før Andreas Jonassen setter 2-o fra 10 meters hold. Som om ikke det var nok så smalt det på nytt to minutter før sidebytte. Lirim er igjen servitør, og i bakrom kommer Joachim halsende. han lobber elegant over gjestenes keeper, og Borgar tar med seg en komfortabel 3-0 ledelse inn til pausehvilen.

I andre omgang var planen å ri av et forventet Trosviktrykk i starten, for deretter å punktere oppgjøret. Dette fikk seg et skudd for baugen allerede i det 47 spilleminutt. Vi handser på hjørnet av 16-meteren. Dommer mener forseelsen skjer innenfor 16-meteren, og dømmer straffe. Denne settes kontakt i mål, og plutselig var det kamp igjen. Noe stormløp kommer det imidlertid aldri fra gjestene etter scoringen. Vi jobber hardt defensivt, og kontrollerer kampen. I det 65 minutt kommer Hasthi inn på topp for en halvskadet Joachim. To minutter senere kommer Ilir dampende sentralt i banen. Ballen slippes i rett øyeblikk ut mot høyre, der Hashti kontant banker inn 4-1 fra noe skrå vinkel. Den smakte godt! Der ble spikeren hamret i kista, og resten av oppgjøret ble et pliktløp. Mot slutten av oppgjøret skjer det fint lite begge veier, og gjestene klarer ikke på noe tidspunkt å legge noe trykk på en kjempende Borgarlag. 3 nye poeng bokføres, og Borgar har derfor plassert seg på en smått sensasjonell 3.plass etter åtte spilte kamper. Foran lag som Kråkerøy og Østsiden. Det er imidlertid viktig å minne om at det gjenstår mange kamper, og hvert eneste poeng som hankes inn blir verdifullt i kampen for fornyet kontrakt i divisjonen.

Laget: Lars Brudalen – Kamaldeep Chudasama, Erik Tangen (Tobias Hovelsen i 10), Berat Jusufi, Patrick Andersen (Halvor Andersen i 57) – Ilir Jusufi, Lirim Rufati, Hans Martin Wehler, Patrick Johnsen, Andreas Jonassen – Joachim Hansen (Ole A.Hasthi i 25)

 

Fine scoringer fra flere av scoringene tatt av Pål:

IMG_5970 IMG_5974 IMG_5977 IMG_6006 IMG_6007 IMG_6013 IMG_6030 IMG_6042 IMG_6051IMG_5926 IMG_5937 IMG_5962

IMG_5907

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.