TØFFE TAK VENTER

| 20. mai 2015

IMG_5629

Borgar reiser til Oslo i kveld. Skeid II er verter, og de har vist styrke så langt. Skal våre gutter fortsette den gode poengfangsten må det presteres helt på topp. Mandagens kamp mot Follo er forhåpentligvis ute av bein og hoder, og troppen ser bra ut.

Halvor Andersen og Ilir Jusufi er tilbake etter suspensjon, mens Marius Vatvedt også har ristet av seg sykdom. Ahmed Emini nærmer seg kampklar, men står over i kveld. Vegard Hammerstad er på sin side ute på ubestemt tid. Erik Tangen humpet ut mandag og er trolig svært usikker. I løpet av dagen har det også tikket inn et nytt tungt forfall, i det Hans Martin Wehler sliter med lysken etter mandagens dyst.

Kampstart er 20.15 på Nordre Åsen kunstgress, og bussen reiser klokka 17.45 fra Borgar. Det er mange ledige seter i bussen, så eventuelle tilskuere kan bare møte opp.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.