VI VANT IGJEN!

| 19. mai 2015

IMG_5612

Borgar – Follo II 1-0 (1-0). En tøff uke, med tre kamper, er i gang. Første lag ut var Follo II som besøkte Gråvollen i herlig spillevær mandag. Borgar festet raskt grepet om oppgjøret, og før to minutter er spilt har Patrick Johnsen levert en het kandidat til årets mål.  Han gjenvinner ballen noen meter innpå gjestenes halvdel, og forserer frem til drøyt 20 meter der han banker ballen knallhardt i den nærmeste vinkelen. En kjempestart, og man kan trygt si at det burde blitt mer i løpet av de første 45. Noen minutter senere kommer Jasmin rundt på høyre, men foran kassa treffer Lirim en utespiller, som redder bak en utspilt Follo-keeper. Noe senere er Joachim Hansen på blankt, men banker ballen høyt over. Et aggressivt midtbaneledd gjenvinner ofte i gode posisjoner, og de store sjansene kommer på løpende bånd. Drøyt midtveis er det Jasmin sin tur, men fra noe skrå vinkel makter han ikke å overliste Follo sin keeper. Noe senere er Evlic på ferde igjen, men snubler i en svømmende Follospiller i det han skal sette ballen i mål. Gjestenes unge mannskap hadde ikke vært i nærheten av å skape noe som helst de første 45 minuttene, men spenning er det uansett så lenge det kun står 1-0 på resultat-tavla.

I andre omgang var fortsatt Borgar best, men Follogutta hadde hevet seg noe, og å behandle kula kunne definitivt mange av de unge gutta utpå der. Bakover hadde vi imidlertid full kontroll, og gutta i den bakre 4eren er trygge om dagen. Etterhvert begynte vi også å produsere fremover, og Andreas kunne tidlig kommet på scoringslisten. Snaut midtveis skjer det en kommunikasjonsglipp i midtforsvaret til gjestene. Joachim Hansen er våkent frempå, og skal sette ballen i tomt bur, da han rives ned. Forseelsen skjedde dessverre utenfor 16-meteren, så det ender med frispark og rødt kort. Frisparket fra drøyt 16-meter tar Berat seg av, men Follo sin målvakt redder greit. Store sjanser ved Kamaldeep og innbytter Tobias kan også bokføres før vi faller litt sammen de siste kvarteret. Mange enkle ballmist fremover, og dårlig forflytning i midtbaneleddet gjør at Follo kommer noe å nærmere å skape sin første målsjanse. Og på overtid kommer den også. Heldigvis står da Patrick Johnsen på streken og redder etter dødball, og blir med dette matchvinner i begge ender. En scoring i baken der hadde føltes som et ran.

Etter mandagens seier har Borgar plassert seg på en knallsterk 4.plass etter 6 spilte kamper. Det er imidlertid svært jevnt, og alle sanker poeng jevnt og trutt. Kampen om å overleve blir steintøff, men vi har hvertfall skaffet oss et svært godt utgangspunkt så langt. Allerede onsdag går turen til Oslo, hvor Skeid II tar i mot på Nordre Åsen kunstgress. Bussen reiser fra Borgar 17.45, og ønsker du å se kampen er det bare å møte opp. Plass nok er det helt sikkert.

laget mot Follo II: Lars Brudalen – Kamaldeep Chudasama, Berat Jusufi, Erik Tangen (Fitim Bunjaku i 15), Patrick Andersen – Andreas Jonassen, Patrick Johnsen, Hans Martin Wehler, Lirim Rufati, Jasmin Evlic – Joachim Hansen (Tobias Hovelsen i 21)

 

Flotte bilder fra utvisningssituasjonen tatt av Pål. Trykk på bildet så ser du det i stort format.

IMG_5611 IMG_5612 IMG_5613 IMG_5614 IMG_5615 IMG_5616 IMG_5629 IMG_5683

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.