MELKESYRA GJORDE AT IL BORGAR 2 TAPTE MOT TISTEDALEN 3

| 30. april 2015

 

7.divspiller2
Tistedalen 3 – IL Borgar 2:  5 – 4, (0 – 2).

IL Borgar 2 leder klart 0 – 2  til pause, med målscorere Kim og Jonas B. Det var en jevn 1. omgang og Borgar-gutta hadde full kontroll over kampen. De var flinke til å utnytte bakrom, gjennombrudd og kom igjennom mye på venstresida. Ole var assist på de to første måla.
2. omgang var det mange slitne og trøtte ben ute på matta. Bjørn-Arild som var med gutta til Tistedalen måtte forandre på formasjonene i 2. omgang. Fra 4 – 4 – 2 i første omgang hvor det fungerte bra med to spisser, måtte Bjørn-Arild forandre til 4 – 5 – 1 formasjon i 2. omgang da spillerne ble baktunge. Tistedalen 3 reduserte til 1 – 2. Så scoret IL Borgar 2 på et frispark fra Ole der Joachim header ballen perfekt i mål, det står da 1 – 3. Etterpå blir det helsvart fra IL Borgar 2 sin side. Tunge bein, melkesyra kjennes, mange slitne spillere og laget går opp i linninga. Før en vet ordet av det leder plutselig Tistedalen 3 hele 5 – 3. Siste 5 minutter, et kjempefrispark fra Ole som skrur ballen rundt muren og i krysset og det står da 5 – 4. Gutta jobber desperat etter en utligning, og har mange halvsjanser, men sluttresultatet ble 5 – 4.

Det var en kjempebra innsats av IL Borgar gutta, mange scoringer og flere stolpeskudd. Alle spillerne fikk spilt mye. Det var mye bra angrepsmessig, men må jobbe mer på det forsvarsmessige.

Målscorere: Kim, Jonas B, Joachim og Ole

Laget:
Keeper: Jørn Thomas
Forsvar: Mika, Niwar, Andre, Adrian
Midtbane: Jonas K, Jonas B, Joachim, Ole
Spiss: Kim, Herman
Kristoffer F, Christoffer, Kristian

NB: Neste kamp spilles på Borgar-banen. Førstkommende onsdag tar IL Borgar 2 imot Idd 2, klokka 19.30. Møt opp og hei på ungguttene.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.