Årets første seriekamp for vårt ny-oppstarta 7. Divisjon-lag – Torsdag 23.04.15 på Borgar-banen

| 22. april 2015

 

berat
Etter mange timers kvalitetstrening er det endelig klart for årets første seriekamp for det ny-oppstarta andrelaget til IL Borgar.

I morgen spiller 7. Divisjons-laget sin første hjemmekamp mot Råde 3. kl. 19.00 på Borgar-banen. Troppen består av mange unge gutter som er klare til å vise sine fotball-egenskaper. Det blir spennende å se hva de unge gutta boys vil mestre i morgen på årets første seriekamp. Banen er superklar, spillerne er superklare til å ta imot Råde 3 og trener Berat Jusufi har kamp-strategien klar:-)

IL Borgar har ikke hatt andrelag på mange år, men nå har vi endelig klart å få det til. Mange ungdommer ønsket å spille for IL Borgar, og etter iherdig jobbing i klubben klarte vi å få det til. Det ser veldig positivt ut for spillerutviklingen.

Så spark deg selv ut av sofaen og kom og hei på ungdommene i 7. divisjon i morgen kl. 19.00. Kiosken er åpen med supergod kaffe og ekstreme gode vafler til en billig penge:-)

Vi sees!!!!!!!!

 

 

 

 

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.