«SLAKTOFFERET» VISTE STYRKE

| 12. april 2015

Seier - red

Nesodden – Borgar 1-2 (1-1). Serieåpningen i 3.divisjon gikk av stabelen lørdag, og våre gutter gikk rett i strupen på vertene fra Nesodden. Kun minuttet er spilt da Ilir Jusufi spilles fri på venstre side. Alene med keeper ekspederes imidlertid lobben utenfor. To minutter senere kombinerer vi fint, og Jasmin kommer helt fri på høyre. En ny 100 % sjanse, men også denne settes utenfor. Hjemmelaget var knapt over midtbanen de første 10 minuttene, og et spillesugent Borgarlag fikk til slutt sitt velfortjente ledermål. Ilir gjenvinner ballen høyt, spiller fri Halvor, som fra 16 meter kontant setter ballen oppe i det nærmeste hjørnet. Minuttet etter ledermålet bør det bli 2-0. Lirim timer et flott bakromsløp, men alene med keeper treffer han innsiden av stolpen.

Fotballen er brutal, og i det neste angrepet smeller det på motsatt side. Nesoddens venstreback spilles fri, og setter ballen i Brudalens nærmeste hjørne. Vi virker rystet etter scoringen, og de neste minuttene er hjemmelagets beste i kampen. Med maks utur kunne vi også fått en ny baklengs, men Brudalen rydder opp. Intensiteten faller noe mot slutten av omgangen, men det er Borgar som er nærmest. Vår venstreside med brødrene Jusufi er farlig hele tiden, og rett før sidebytte dra Ilir seg inni boksen. Fra vanskelig vinkel velger han å skyte, til tross for at flere blåkledte lå godt plassert foran kassa. 1-1 sto seg til pausehvilen, noe hjemmelaget definitivt hadde mest grunn til å være fornøyde med.

I andre omgang jevnet spillet seg noe mer ut, men hjemmelaget skapte ikke allverden. Kamaldeep og Joachim spilte bra på stopperplass, og Berat skaper trygghet med sin tilstedeværelse på backplassen. Offensivt har vi et dusin dødballer i løpet av andre omgang, men her har vi en jobb å gjøre. Puslete duellspill foran kassa, og dårlig timing i innløpene bidro til lite farligheter på de faste situasjonene. Midtveis kombinerer Jasmin og Halvor flott på høyre side. Sistnevnte hælsparker Andreas fri på 1o meter, men en svak avslutning reddes av Nesoddens keeper. Med 13 minutter igjen entrer joker Hasthi det slitte teppet i Nesodden, og det tar ikke mange minuttene før han presenterer seg. En aggressiv gjenvinning på 30 meter gir skaper en 2-2 mot situasjon da Jasmin kommer inn fra høyre. Hasthi slipper kula i rett øyeblikk, og Jasmin ekspederer ballen i den lengste kroken. 85 minutter er spilt, og jubelen er stor på Nesodden kunstgress. De siste minuttene gjør vi noen rare valg, men ror det greit i land, og sikrer tre velfortjente poeng i seriestarten i 3.divisjon. Herlig!

Spillerne leverte fotball på et helt annet nivå enn i treningskampene, og det er betryggende at seieren var fullt fortjent. Nesodden er trolig et lag man bør ha bak seg dersom målet om å overleve skal innfris, og de tre poengene var således veldig viktige.

Vi kan forøvrig gratulere både Kamaldeep Chudasama, Berat Jusufi og Tobias Hovelsen med debuten i Borgardrakt.

De som spilte var: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Kamaldeep Chudasama, Joachim Hansen, Berat Jusufi – Ilir Jusufi (Tobias Hovelsen i 5), Halvor Andersen, Ahmed Emini, Lirim Rufati, Jasmin Evlic – Andreas Jonassen (Ole A.Hasthi i 13)

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.