DUGNAD FOR FELLESSKAPET

| 10. april 2015

dugnad14Gamle Borgar-guttær og Borgar-jenter svikter aldri. En herlig og positiv dugnadsgjeng som står på om dagen for at hele IL Borgar skal bli klar til seriestart. Frivillig arbeid er viktig for fellesskapet, og gamle Borgar-guttær og Borgar-jenter svikter aldri, og det er også en stor glede å se nye dugnadshelter i klubben. Det er en herlig stemning på Borgar om dagen, og det er mye som skjer både rundt bane og anlegg for tiden.

Det skjer mye på IL Borgar for tiden, og det hamres og sveises som aldri før. En heltemodig dugnadsgjeng som fører til at IL Borgar blir klar for seriestart. En stor takk til de som bruker mange timer til dugnad for IL Borgar, vi setter så utrolig pris på det. Tusen takk til Borgar-hjerte-sjeler som står for all dugnad og sørger for at alle som sparker fotball, kan tenke bare fotball, fotball og atter fotball.

Det blir i disse dager satt opp to innbytterbenker av solid treverk, og i morgen skal det snekres mer og grunnes og males. Og over 100 meter med sveisa nytt gjerde er snart i havn. Flere holder på å pusse opp i utstyrsboden i klubbhuset. Dette ser lovende ut takket være flotte folk, begge kjønn, som stiller opp for klubben.

Tusen takk til alle som stiller opp for klubben vår IL Borgar:-) Dere er enestående mennesker:-)

Har flere lyst til å hjelpe til er det bare til å si ifra, og dere er hjertelig velkommen i den humørfylte og positive dugnadsgjengen:-)

dugnad2

dugnad3

dugnad4

dugnad5

dugnad6

dugnad7

dugnad8

dugnad9

dugnad10

dugnad11

dugnad12

dugnad13

dugnad14

dugnad15

dugnad16

monica1

monica2

monica3

monica4

monica5

monica6

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.