LØRDAG BRAKER DET LØS

| 9. april 2015

Nesoddenborgar

På lørdag sparkes årets sesong i 3.divisjon i gang. Borgar reiser til Nesodden, og vil forsøke å ta med seg poeng hjem fra halvøya i Oslofjorden. Motstanderen spilte i 2.divisjon så sent som i 2013, men leverte en middels sesong i 3.divisjon i fjor. I år er de tippet på nedre halvdel av tabellen, men vil helt sikkert bli en tøff motstander.

Borgar har som alle vet fått på plass Berat Jusufi til seriestart, en god forsterkning. På skadefronten har det vært livlig i vinter, og både Erik Tangen, Vegard Hammerstad og Abo Elitambuya må trolig stå over serieåpningen. Troppen er imidlertid mer solid enn tidligere, og Borgar vil stille et bra lag i serieåpningen uansett.

Kampstart på Berger kunstgress er klokken 16.00, og bussen reiser fra Borgar klokken 13.3o. Supportere som skal innover har mulighet til å bli med bussen.

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.