GLIMRENDE TRENINGSLEIR GJENNOMFØRT

| 30. mars 2015

 

 

 

 

Kamp - red Kamp 2 -red

A-laget reiste fredag morgen til Gøteborg for å finspisse formen mot seriestart. Tre treninger og en kamp ble gjennomført, i tillegg til masse sosialt samvær som styrker spillergruppa. En flott helg for alle mann. Inspirerende var det at Berat Jusufi deltok på turen, og han viser allerede at han blir en stor ressurs både på og utenfor banen.

Lørdag ettermiddag var det duket for kamp på Krokengsplan kunstgress ved Eriksberg. Motstander var det svenske divisjon 3-laget  Holmalund, som viste seg som en fin motstander for Borgar i den siste treningskampen før alvoret starter i 3.divisjon neste lørdag. Holmalunds IF er forøvrig hjemmehørende i Alingsås, og ble trent av den gamle svenske landslagskjempen Teddy Lucic.

Våre gutter kjente selvsagt det intensive treningsprogrammet i beina, men tente til når dommeren blåste i fløyta. Vi hadde et godt grep om kampen innledningsvis, og presset motstanderen bakover de første minuttene. Holmalund var imidlertid giftige fremover, godt hjulpet av mange svake oppspill fra vårt bakre ledd. Svenskene tar ledelsen midtveis, og det var ikke ufortjent.  Etter 35 minutter får så Borgar sin utligning. Lirim bryter, og spiller fri Jasmin. Han treffer Halvor, som fra 16 meter plasserer ballen inne ved stolperota. 1-1 sto seg til sidebytte.

I andre omgang er det virkelig fart i spillerne fra start. Andreas viser vei helt fremme, og et aggressivt Borgarlag gjenvinner ballen høyt i banen gang etter gang. 60 minutter er spilt da det fortjente ledermålet kommer. Andreas klippes ned inne i boksen, og Lirim omsetter straffesparket i tellende resultat. Mot slutten av kampen overtar igjen Holmalund initiativet. Enkelte spillere sliter med smårusk etter en tøff helg, og noen bytter ble foretatt. 10 minutter før full tid kommer utligningen, etter en corner, og kampen ebber ut med 2-2.

Nå gjenstår det to gode treningsuker før første seriekamp mot Nesodden lørdag 11.April. For de som ønsker å se den første seriekampen er det fremdeles en del ledige seter i bussen som drar innover.

 

Category: Fotball Senior

About the Author ()

Comments are closed.