INTET CUPEVENTYR

| 25. mars 2015

Ilir - red

Østsiden – Borgar 4-1 (2-0). Årets første obligatoriske kamp knytter det seg alltid spenning til, og det var en tøff trekning våre gutter hadde fått i første den første kvalrunden til NM. Østsiden har rasket sammen er sterkt lag i løpet av vinteren, og før to minutter er spilt kommer kalddusjen. De hvite får ganske enkelt tråkle seg gjennom i midten, og setter 1-0 alene med Lars. Vi kommer etter hvert til hektene, og Lirim bør utligne etter kvarteret. Han timer et fint bakromsløp, med lobben treffer ikke alene med en utrusende keeper. Midtveis har vi en god periode, og spillerne viser tidvis hva som bor i dem. Spesielt er Ahmed Emini sentral i mye av det som skjer.

Østsiden er imidlertid skumle så fort vi er i ubalanse, og vi sliter tidvis med å falle av raskt nok bakover. Lars er imidlertid bunnsolid bakerst. Etter halvtimen får Borgar så en ny sjanse, denne gang av typen 100 %. Lirim står plutselig på åpent mål etter en dødball, men fra en meters hold treffer han ikke med pannebrasken. I stedet kommer en ny kalddusj rett før sidebytte. I det 45 spilleminutt går vi oss bort offensivt, og Østsiden kontrer. 2-0 heades i mål , øyensynlig fra offside, men scoringen godkjennes. Svært surt rett før sidebytte, og motstanderen hadde definitivt fått sine scoringer på viktige tidspunkter.

Andre omgang starter bra, og Jasmin kommer tidlig til en kjempesjanse. Fra svært god posisjon blir han imidlertid taklet i skuddøyeblikket. Vi hadde nå bedre kontroll bakover, og midtveis kommer også scoringen som skaper spenning. Jasmin spiller fri Ilir, som er sikker alene med keeper. Nå startet jakten på utlikningen, men i stedet for at Borgar trykket på var det Østsiden som hevet seg. Ti minutter før full tid blir vi rundet på venstreside, og motstanderen setter 3-1 i nettet. Lirim har en ny stor mulighet med 5 minutter igjen på uret, men etter dette var det slutt. De siste minuttene er svake, og med kampens siste spark fastsettes resultatet til 4-1.

Spillemessig finnes det mye å ta med seg, men sjansene må tas bedre vare på om et lag som Østsiden skal kunne slås. På spillersiden ser det bra ut fremover, og vi er trygge på at Borgar skal bite fra seg når det skal kjempes om poeng.

Laget: Lars Brudalen – Patrick Johnsen, Vegard Hammerstad (Karokh i 7), Joachim Hansen, Patrick Andersen – Ilir Jusufi, Halvor Andersen (Abo i 25), Ahmed Emini (Morten Møller i 20), Lirim Rufati, Jasmin Evlic – Andreas Jonassen.

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.