TAP MOT OLDENBORG

| 15. mars 2015

Net 1

Borgar – Oldenborg 0-2 (0-1). Borgar har hatt en tøff vinter, og målte krefter med Oslo-laget fra 3.divisjon søndag. Kampen starter rimelig jevnspilt, men før kvarteret er spilt tar likevel Oslo-laget ledelsen da Lars glipper et tilbakespill under foten, og videre inn i kassa. Et særs billig mål. Oldenborg viste seg som det beste laget resten av omgangen, men Borgar hadde også sine muligheter. Både Evlic og Jusufi er alene med keeper i løpet av de første 45, men uttellingen mangler. Spillemessig er Oldenborg styrende, mens Borgar skusler bort ballen veldig enkelt fremover på banen. Midtbanespillerne får en tøff jobb mot en ballspillende motstander, og vi evner i svært liten grad å etablere noe eget spill. Flere spillere bør definitivt ha mer å by på da alvoret starter.

Andreomgang er en sjansefattig affære, og vi holder ok stand bakover. Offensivt er det fortsatt tynt, og Evlic kommer også i denne omgangen nærmest. Helt på tampen punkterer Oldenborg kampen, da Borgar glipper markeringen på et innlegg. Ingen højdare av en kamp, men vi håper spillerne hever seg mange prosent når det skal spilles kamper som betyr noe.

Laget: Lars Brudalen – Hans Martin Wehler, Erik Tangen, Joachim Hansen, Patrick Johnsen – Martin Olavesen, Halvor Andersen, Lirim Rufati, Ilir Jusufi – Jasmin Evlic og Andreas Jonassen. Innbyttere: Kamaldeep Chudasama, Tamsir Kane og Fitim Bunjaku.

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.