STERK DEBUT FOR IL BORGARS JUNIOR/7.DIVISJONS-LAG

| 8. mars 2015

Sellebakk (juniorlag) – IL Borgar (junior/7.div.), 3-2 (2-0). En kraftig vind satte sitt preg på treningskampen på kunstgresset på Sellebakk, lørdag 7. mars. Det ble allikevel en sterk debut for vårt 7. divisjons-lag som bestod av bare junior-spillere. Sellebakk hadde medvind i 1. omgang og det stod 2-0 til pause. Etter pause reduserer IL Borgar til 2-1 hvor Kim scorer et fantastisk mål. Så ble det duket for et fantastisk mål av Herman som scorer på hel volley og keeperen til Sellebakk var sjanseløs. Det stod nå 2-2. Etter bare noen minutter igjen av kampen kommer en Sellebakk-spiller alene mot keeper Jørn Thomas og setter inn 3-2, som blir sluttresultatet. Jørn Thomas stod for flere kvalifiserte redninger i en kamp som bar preg av mye vind.

Det var en herlig, positiv gjeng hvor alle gjorde en fantastisk innsats i sin første treningskamp i IL Borgar-drakta, og gutta stod for mye bra fotballspill, så dette ser lovende ut til seriestart.

De som spilte var: Jørn Thomas, Niwar, Eirik, Mika, Jonas K., Marius, Jonas B, Kristoffer, Kim, Herman, Patrick, Kristian og Adrian.

Neste treningskamp er borte mot Greåker, onsdag 18. mars, kl. 17.00

Herman

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.