Tap i treningskamp

| 7. mars 2015

Jasmin -red

Sarpsborg 08 rekrutt – Borgar 5-2 (3-1). En kraftig vind satte definitivt sitt preg på treningskampen på Stadion lørdag. 08 sine unggutter fikk vinden i ryggen i førsteomgang, men Borgar starter likevel kampen positivt. De første 20 minuttene ligger laget kompakt defensivt, og har brukbare tilløp fremover. Midtveis i omgangen er Borgar imidlertid merkelig passive på defensiv corner, og 08 kan enkelt styre inn 1-0 fra kloss hold. 08 festet grepet etter scoringen, og Borgar er for dårlige til å ta vare på de oppspillene som kommer. Noen minutter etter det første målet blåser dommer straffe, etter an angivelig felling på en 08 spiller på vei inn i feltet. Den ekspederes i mål til 2-0. Noe senere sitter også 3-0 i kassa, da Borgar nok en gang er merkelig passive på defensiv dødball. To cornere og en straffe i mot altså. Rett før sidebytte reduseres det til 1-3, da Jasmin elegant header et innlegg fra Lirim i kassa, uten at alle motstanderne var enige i at ballen var over streken.

I andre omgang skulle Borgar ha vinden i ryggen, og etter en førsteomgang hvor mye foregikk på motstanderens premisser, tok nå vi nå mer tak i kampen. Fremover er vi likevel uvant slurvete med avleveringene, og produserer ikke like mye som man kunne forvente. Drøyt midtveis kommer likevel reduseringen, da vi lykkes med et høyere press. Ilir gjenvinner, og Jasmin runder keeper, og setter sitt andre for dagen. Nå hadde Borgar et visst grep om kampen, men det siste kvarteret faller det hele mange hakk. Lars gjør første en flott redning, før vi for andre gang på kort tid gjør kardinalfeil i det bakre leddet. 08 sin venstrekant får spasere gjennom, og setter i realiteten spikeren. Helt på tampen er vi igjen merkelig passive i det bakre leddet. Dommer mener Tangen gjør noe ulovlig i det neste trekket, og dagens andre straffe er et faktum. 5-2 settes i kassa, et unødvendig stygt resultat, men 08 vinner fortjent. Defensivt var laget lenge bedre enn i det siste. Svakt arbeid på defensiv dødball, og et dårlig siste kvarter ødelegger imidlertid helhetsinntrykket. Offensivt er det mye å gå på. Positivt var det at Vegard var tilbake på banen etter lenge tid ute.

De som spilte: Lars Brudalen – Kamaldeep Chudasama (Martin Olavesen i 30), Vegard Hammerstad (Tamsir i 30), Joachim Hansen, Marius Vatvedt – Lirim Rufati, Halvor Andersen, Abo (Erik Tangen i 45), Ilir Jusufi – Andreas Jonassen, Jasmin Evlic.

 

 

Category: Uncategorized

About the Author ()

Comments are closed.